Waarom een cursus bij BURO FLUDO?

Als je nu een cursus koopt kun je direct aan de slag! Je krijgt twaalf dagen lang elke dag een les met een opdracht opgestuurd. Je kunt de cursus op je computer, laptop of telefoon doen.

Een BURO FLUDO-cursus helpt je om met behulp van de filosofie kritisch naar je eigen vooronderstellingen te kijken en te beseffen dat het ook anders kan. 

De lessen kosten ongeveer tien minuten per dag. Met de praktische oefeningen pas je wat je leert meteen toe in de praktijk en komen de nieuwe inzichten in je systeem. Door er elke dag eventjes aan te werken kun je stapje voor stapje je gedrag blijvend veranderen.

Proefles

Ben je nieuwsgierig geworden naar een van de cursussen en wil je ook de BURO FLUDO-methode ervaren? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles. Vul hieronder je naam en email-adres in en je kunt meteen aan de slag.

Welke online cursussen kun je volgen?

Omgaan met mensen

Hoe kun je de omgang met andere mensen zo prettig mogelijk maken? 

Prijs € 49,- 

Goed leren liegen

Liegen is een sociaal smeermiddel. We liegen allemaal, elke dag. Dan kun je het maar beter goed doen.

Prijs € 49,-

Vanaf 14 september beschikbaar: Hoe word ik een inconsequentialist?

Hoe kun je jezelf een inconsequente levenshouding aanmeten?

Prijs € 39,-

Binnenkort beschikbaar:
Meer leukere seks

Ontdek stap voor stap hoe je meer en leukere seks kunt hebben binnen of buiten je relatie.

Prijs € 49,-

Nieuw: De BURO FLUDO kadobon!

Geef jezelf of een vriend een BURO FLUDO-cursus kado

WIL JE AF VAN INGESLETEN DENKSPOREN? 

Bekijk gedachtes die vanzelfsprekend leken vanuit een onverwacht perspectief. Met een cursus van BURO FLUDO leer je met behulp van verassende inzichten en technieken vanuit de filosofie je gedachtes bij te sturen.

ROMMEL GESTRUCTUREERD DOOR NAAR EEN OPGERUIMD LEVEN

Door kleine stapjes kun je jouw gedrag veranderen en toe werken naar een opgeruimd leven. 

Wat biedt een BURO FLUDO-cursus jou?

Hoe komt het dat we denken zoals we denken en kun je er ook anders over denken? Met de hulp van filosofen help ik je om te kijken naar gedachtes die vanzelfsprekend leken, maar dat misschien niet zijn. Zo kun je ingesleten patronen op het spoor komen, bijvoorbeeld in je omgang met andere mensen.  Soms blijken problemen helemaal geen problemen en oplossingen geen oplossingen. De BURO FLUDO-methode zet je telkens weer op het verkeerde been, zodat je op een prettige manier aan het wankelen wordt gebracht en er ruimte ontstaat voor verandering.

Elke week versgetypte levenstips ontvangen?
Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief