Waarom een cursus bij BURO FLUDO?

Als je nu een cursus koopt kun je direct aan de slag! De komende dagen krijg je elke dag een les opgestuurd die je op je computer, laptop of telefoon kunt doen. De lessen kosten ongeveer tien minuten en zorgen ervoor dat je op een andere manier naar jezelf en je gedachten gaat kijken. Door de oefeningen komen de nieuwe inzichten in je systeem.

Proefles

Ben je nieuwsgierig geworden naar een van onze cursussen, maar je wilt graag een goed beeld hebben van hoe een les eruit ziet? Dan kun je je hier opgeven voor een gratis proefles. Vul je naam en emailadres in en je kunt meteen aan de slag.

Nieuw! De BURO FLUDO kadobon!

Wil je iemand een cursus van BURO FLUDO kado geven? Klik dan hier voor de BURO FLUDO kadobon. Je kunt de kadobon laten versturen per mail of in feestverpakking laten bezorgen met de post.

Welke online cursussen kun je volgen?

Omgaan met mensen

Hoe kun je de omgang met andere mensen zo prettig mogelijk maken? 

Goed leren liegen

Liegen is een sociaal smeermiddel. We liegen allemaal, elke dag. Dan kun je het maar beter goed doen.

Houvast in moeilijke tijden

Houvast in moeilijke tijden helpt je om weer grip op je leven te krijgen in tijden van verandering

Binnenkort beschikbaar:
Meer leukere seks

Ontdek stap voor stap hoe je meer en leukere seks kunt hebben binnen of buiten je relatie.

Geef jezelf of een vriend een BURO FLUDO-cursus kado

WIL JE AF VAN INGESLETEN DENKSPOREN? 

Bekijk gedachtes die vanzelfsprekend leken vanuit een onverwacht perspectief. Met een cursus van BURO FLUDO leer je met behulp van verassende inzichten en technieken vanuit de filosofie je gedachtes bij te sturen.

ROMMEL GESTRUCTUREERD DOOR NAAR EEN OPGERUIMD LEVEN

Door kleine stapjes kun je jouw gedrag veranderen en toe werken naar een opgeruimd leven. 

Wat biedt een BURO FLUDO-cursus jou?

Hoe komt het dat we denken zoals we denken en kun je er ook anders over denken? De BURO FLUDO-cursussen helpen je om met behulp van de filosofie kritisch naar je eigen vooronderstellingen te kijken en te beseffen dat het ook anders kan. Zo kom je misschien ingesleten patronen in je omgang met mensen op het spoor, of ontdek je dat je eigenlijk niet durft te zeggen wat je wilt. Soms blijken problemen opeens helemaal geen probleem en oplossingen geen oplossing. Een BURO FLUDO-cursus zet je telkens weer op het verkeerde been, zodat je op een prettige manier aan het wankelen wordt gebracht en er ruimte ontstaat voor verandering.

Elke week versgetypte levenstips ontvangen?
Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief