Wie ben ik en wat doe ik?

20200211_100613_1

 

 

 

Wie ben ik?

Hoi, ben Frank Meester, filosoof. Ik woon in Amsterdam, samen met Valerie. We hebben twee zoons die net het huis uit zijn. We hebben een ruwharige teckel die Nous'che heet en af en toe gaan we naar Portugal, daar schrijf ik vooral en doe ik andere dingen die goed gedijen bij wat rust.

Wat doe ik?

Ik schrijf, geef lezingen, maak muziek en werk natuurlijk aan Buro Fludo. Samen met mijn twee zoons speel ik in de band The MAESTROs. Ik lees veel, schrijf voor Filosofie Magazine en de Volkskrant, en geef les bij The School of Life Amsterdam

Over de boeken die ik schrijf

Ik schreef een boek over ijdelheid: Zie mij. Samen met mijn broer Maarten Meester schreef ik over de geschiedenis van de filosofie en religie en met filosoof Stine Jensen bracht ik twee boeken uit over opvoeden. Op het moment werk ik samen met filosoof Aline d'Haese aan een boek over vrouwelijke filosofen en schrijf ik een boek met de werktitel Pleidooi voor inconsequentie, over de onmogelijkheid om consequent te zijn, hoe graag we dat ook zouden willen.

Wat doe ik op Buro Fludo?

Net als vermoedelijke vrijwel alle andere wezens hier op aarde, weet ik het ook allemaal niet precies, maar ik doe mijn best.

Ik kijk om me heen, naar mijn leven, mijn familie, vrienden, buren, planten, dieren, de stad, werk en alles eromheen. En ik verbaas me er over, hoewel ik er natuurlijk ook vaak achteloos aan voorbij ga.

De inzichten die ik zo opdoe, deel ik op Buro Fludo.

Wil je op de hoogte blijven? Ontvang elke week mijn levenstips in je mailbox!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Wil je meer Buro Fludo? Kijk dan eens bij mijn cursussen!